Fiets arrangementen in Sneek

Sloep arrangement Stadsherberg Sneek
Wellness arrangement Stadsherberg Sneek

2-daags Sloeparrangement

Heerlijk varen over de Friese meren met een mooi Sloep. U krijgt van ons mooie vaarroutes mee voor aan boord. U overnacht in 1 van de mooie hotelkamers van Stadsherberg Sneek. Uw arrangement wordt verzorgt met een ontvangst, een ontbijt en indien gewenst hapjes en drankjes aan boord.

 

Programma:


10.00 Ontvangst met koffie en oranjekoek bij de Vakantieboerderij Broeresloot.
10.30 instructie sloepvaren en bekijken mooie vaarroutes. Verken de vele gezellige dorpen en steden tijdens uw vaartocht. Ook zijn er vele mooie terrassen langs het water te vinden waar het heerlijk vertoeven is. indien u een picknickmand besteld dan kunt u hiervan heerlijk genieten op een van de vele eilanden die onderweg te vinden zijn. Geniet van de rust en ruimte die Friesland te bieden heeft.

Bij terugkomst is uw kamer in het hotel Stadsherberg Sneek gereed.  sávonds kunt u nog even de gezellige binnenstad van Sneek verkennen met zijn gezellige restaurants en cafés. geniet hierna van een goede nachtrust. De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar

 

Kosten: € 120,00 per persoon.

Extra Optie: Gevulde Picknickmand € 12,50 per persoon.

 

3- Daags Sloeparrangement

Heerlijk dag varen over de Friese meren met een mooi Sloep. U krijgt van ons mooie vaarroutes mee voor aan boord. U verblijft 2 overnachtingen in een hotelkamer van Stadsherberg Sneek. Het arrangement wordt verzorgt met een ontvangst, 2 x ontbijt, 1 dag sloepvaren en indien gewenst hapjes en drankjes aan boord.

 

Programma:

Dag 1:
Vanaf 15.00 ontvangst met Koffie en oranjekoek of kies voor een echte Friese Beerenburger met klein borrelhapje bij Stadsherberg Sneek.

Hierna is het tijd om in te checken, uw kamer is gereed. Uw kamer heeft een mooi uitzicht over de kolk en de Waterpoort.

s'Avonds kunt u nog even de binnenstad van Sneek verkennen met zijn gezellige restaurants en cafés. geniet hierna van een goede nachtrust. De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar

Dag 2:
10.00 Uw Sloep ligt klaar bij de Vakantieboerderij Broeresloot. In 5 minuten bent u met de auto ter plaatse. U krijgt hier een Instructie sloepvaren en samen bekijkt U mooie
vaarroutes die u kunt gaan varen. Verken de vele gezellige dorpen en steden tijdens uw vaartocht. Ook zijn er vele mooie terrassen langs het water te vinden waar het heerlijk vertoeven is. indien u een picknickmand besteld dan kunt u hiervan heerlijk genieten op een van de vele eilanden die onderweg te vinden zijn. Geniet van de rust en ruimte die Friesland te bieden heeft.
17.00 Terugkomst met de Sloep bij de Vakantieboerderij.

U kunt na uw vaartocht even heerlijk relaxen op uw kamer om vervolgens op pad te gaan. U krijgt van ons verschillende mogelijkheden en tips voor goede restaurants in Sneek waar u kunt dineren. De volgende ochtend staat er weer een overheerlijk ontbijt voor u klaar in het Grand café.

Dag 3
U kunt een fiets huren, winkelen, een toeristische tour door Friesland maken. Er is van alles mogelijk. Friesland heeft veel te bieden. Wij geven u graag advies en zullen u informeren over al het leuks wat in Sneek maar ook in de regio te beleven is.

 

Prijs per persoon: € 170,00

Prijs is incl. Ontvangst, 2 overnachtingen met ontbijt, 1 dag sloep varen


Optie: Gevulde picknickmand € 12,50 p.p.

 

 

Kosten: € 120,00 per persoon.

 

Extra Optie: Gevulde Picknickmand € 12,50 per persoon.