Boek een prachtige hotelkamer in sneek

Hotel kamer Stadsherberg Sneek
Hotel Stadsherberg Sneek bij nacht

Faciliteiten Hotel Stadsherberg Sneek

Fietsverhuur
Wij bieden u de mogelijkheid om een fiets te huren voor maar €10,00 per dag of een E-bike voor
€20,00 per dag. Hierbij krijgt u leuke routesuggesties om Friesland te verkennen en te genieten van het fantastische Friese landschap.

Overdekte fietsenstalling
Achter ons hotel hebben wij de mogelijkheid om uw fiets veilig te stallen. U kunt hier ook uw e-bike opladen. De fietsenstalling wordt s'avonds afgesloten.

Parkeerterrein
Bij het hotel hebben wij 6 parkeerplaatsen. Deze plaatsen zijn niet te reserveren maar zijn vrij toegankelijk voor onze gasten. Indien de parkeerplaatsen bezet zijn dan is er op 50 meter afstand een grote parkeergarage waar u uw auto voor 2,00 per dag kunt parkeren.

Sloep & Zeilboot verhuur
Sneek is watersportstad nummer 5 van Europa! Hiermee kan een dagje varen aan uw programma niet ontbreken.U heeft bij ons ook de mogelijkheid om een sloep of zeilboot te huren. We hebben in samenwerking met de Vakantieboerderij Broeresloot verschillende sloepen in de verhuur, van twee tot twaalf personen per sloep. Een vaarbewijs is hierbij niet verplicht. De huur is al mogelijk vanaf €85,00 voor een middag. Reserveren kan via de receptie of via www.broeresloot.nl 

Rondvaart

Wilt u Sneek verkennen via de wateren van Sneek met schipper?  Dan kunt u zich inschrijven voor een rondvaart die vertrekt voor de Stadsherberg. Kosten zijn € 15,00 per persoon, inclusief kopje koffie of thee.

Skûtsje verhuur

Heerlijk varen met u familie of bedrijf over de Friese wateren. Keuze uit een rondvaart of een zeiltocht met een traditioneel skûtsje. Zeker een aanrader als uitje! Middagtocht inclusief schipper is al te boeken vanaf €500,00. In het hoogseizoen ook individuele inschrijvingen mogelijk.

WIFI
In ons gehele hotel bieden wij gratis WIFI aan. 

Ligplaatsen 
Voor bij het hotel aan de Kolk bij de Waterpoort bevinden zich ligplaatsen. Hier kunt u uw boot een nachtje laten liggen. Het liggeld bedraagt € 0,60/m voor ligplaatsen zonder elektra en € 0,70/m voor ligplaatsen met. Wij kunnen geen plaats voor uw reserveren. U kunt u bij aankomst melden bij de havenmeester. Het havenkantoor bevindt zich bij de passnatenhaven aan de Houkesloot. Tel: 06-21941095  of 06-21941100