Boek een prachtige hotelkamer in sneek

Hotel kamer Stadsherberg Sneek
Hotel Stadsherberg Sneek bij nacht

Zakelijk Overnachten

Hotel Stadsherberg Sneek is een uitstekende uitvalsbasis voor een overnachting voor u of voor uw zakelijke gasten.  Onze kamers in het centrum van Sneek lenen zich uitstekend voor een kort of lang zakelijk verblijf in een gemoedelijke sfeer.

Stadsherberg Sneek is gesitueerd in een monumentaal pand, de ligging van het hotel is prachtig en zal u zeker verassen. Vele leuke restaurants, cafés en winkels op loopafstand.  Bij ons hotel is een eigen parkeergelegenheid. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Het station van Sneek bevindt zich op loopafstand van het hotel.  Bij ons heeft u een ontspannen en goed georganiseerd verblijf.

Onze kamers zijn sfeervol en met alle huidige moderne faciliteiten ingericht. Op alle kamers is er een uitstekende WIFI verbinding aanwezig.

Heeft u een vraag, wilt u de locatie bezichtigen of wilt u een zakelijke reservering maken? Neemt u dan zeker contact met ons op. U kunt ons een email sturen of telefonisch bereiken via 0515-855844. Mocht u met regelmaat gasten ontvangen dan maken wij graag voor u een aanbieding op maat! (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )